Organisatie


Bureau Mr Laman Trip is een Besloten Vennootschap waarvan alle aandelen in handen zijn van de oprichter en directeur. Zijn kennis is opgedaan via de notariële rechtenstudie aan de Rijks Universiteit Groningen en gerichte cursussen met betrekking tot pensioen en pensioenvraagstukken.
De ervaring kwam als directeur van een belangenvereniging voor eigenaren van onroerende zaken, gevolgd door een dienstverband bij een internationale bankinstelling.
Naast het leren kennen van alle facetten van de financiële dienstverlening, bestond de hoofdtaak uit juridisch advies inzake het pensioenfonds van dit bedrijf. Geen enkele verzekeringsmaatschappij heeft enig belang in het bedrijf. Een objectief advies is daarom gewaarborgd.

Tot op heden ligt de grootste focus van Bureau Mr Laman Trip op de pensioenregelingen van MKB-bedrijven. Zowel het opstarten van volledig nieuwe pensioenregelingen als het omzetten van pensioenregelingen als het aanbrengen van grote wijzigingen in bestaande pensioenregelingen zijn de zaken waar ons bedrijf zich intensief en dagelijks mee bezighoudt. Deze zaken kunnen alleen correct worden afgewikkeld indien er vooraf een goede en open communicatie met het bedrijf is geweest aangaande zowel de pensioenfilosofie van het bedrijf, de wensen van het bedrijf en -van zeer groot belang -de financiële mogelijkheden van het bedrijf. Vanuit deze uitgangspunten wordt in de markt gezocht naar een bij het bedrijf passende oplossing.